Materialele promotionale nu isi vor pierde niciodata valoarea pentru o afacere ca ta. Sunt un mod unic de a consolida pozitia brandului tau, iar  un cadou oferit celor ce te apreciaza si sunt interesati de produsele si serviciile tale atrage intotdeauna atentia. Insa valoarea unor astfel de cadouri oglindeste, fie ca vrem sau nu, valoarea brandului pe care vrei sa il construiesti.

 

Pentru un brand de exceptie, trebuie sa alegi produse promotionale de exceptie. Este ceea ce iti propune GPRO, un mod elegant de a contribui la cresterea valorii brandului tau!

 

GPRO a ales elitele in ceea ce priveste materialele promotionale iar daca in acest moment oferim doar 2 branduri de succes  - Senator si Princess Traveller - este pentru ca facem o selectie atenta a produselor pe care le propunem clientilor nostri. Stim ca suportul pe care imprimam o sigla, o marca sau un slogan trebuie sa se ridice la inaltimea valorilor tintite de o companie.

 

Evident, pe un produs de clasa nu poti decat sa aplici tehnologie de ultima ora. Doar astfel poti fi sigur ca imprimarea personalizata pe care o doresti este de calitate, indiferent de tipul de suport.

 

Stim cat de importanta este o anumita nuanta, de aceea folosim utilaje care pot reproduce orice cod de culoare.

Punem pret pe durabilitatea unei imprimari indiferent de suprafata, de aceea folosim tehnici speciale de printare si uscare.

Stim ca originalitatea este apreciata, de aceea punem la dispozitie intregul nostru arsenal de pricepere si experienta in realizarea de materiale promotioanle.     

  

Si cum calitatea produsului nu inseamna mare lucru fara calitatea serviciului, am pus la punct un sistem eficient de preluare a comenzilor, de productie si livrare. Astfel, tie o sa iti fie mai comod si sa ai siguranta ca vei primi exact ceea ce ti-am prezentat, iar clienti tai vor primi produse de calitate inalta si vor recunoaste valoarea brandului tau.

 

Te invitam sa asiguri un impact mai mare campaniilor tale de marketing cu produsele alese si personalizate de GPRO. Iar daca nu gasesti exact ceea ce iti doresti pe site-ul nostru, nu ezita sa ne contactezi. Unul din reprezentantii GPRO iti va pune la dispozitie catalogul complet sau putem gasi impreuna produsele cele mai potrivite pentru compania ta si campaniile tale de promovare.

 

Te asteptam alaturi de profesionistii materialelor promotionale!

 

Echipa GPRO

P.S. Echipa noastra cauta permanent noi produse pe care sa ti le puna la dispozitie. In curand la GPRO vei gasi noi branduri de top. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi acces la noile produse, la oferte si promotii.